Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

2η ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης
2η ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

H 28η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης "on video"

19-10-2017

Χθες, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε η 28η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης στο Δημαρχείο της πόλης.

Το e-evros.gr ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά (live) για 2η φορά μέσω της σελίδας του στο Facebook (https://www.facebook.com/eevros) ολόκληρη την συνεδρίαση που διήρκησε περισσότερο από 2μιση ώρες.

Να υπενθυμίσουμε πως οι μεταδόσεις μέσω Facebook εμφανίζονται στο news feed (αρχική σελίδα) του χρήστη, σε μορφή live stream όπου έχει την δυνατότητα να το παρακολουθήσει ζωντανά αλλά και να αλληλεπιδράσει. Ο χρήστης δηλαδή, μπορεί να κάνει like, να αφήσει κάποιο σχόλιο ή να κοινοποιήσει το video στο προφίλ του.

Και χθες, όπως και την 1η φορά, η μετάδοση έγινε με δύο κάμερες, το "stream" (το live δηλαδή) ήταν υψηλής ευκρίνειας και μορφής HD (high definition) στα 720p αλλά και η ύπαρξη σκηνοθετικής παρέμβασης που αποτυπώνεται στην εναλλαγή των πλάνων. Συνήθως τα live ανεβαίνουν σε χαμηλότερη ανάλυση (480 ή 360p), η λήψη πραγματοποιείται από μία κάμερα και φυσικά δεν υπάρχουν εναλλαγές πλάνων τύπου στούντιο τηλεόρασης.

Αυτή τη φορά η εικόνα ήταν ακόμη πιο καθαρή και είμαστε σίγουροι πως και στις επόμενες τακτικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, που θα σας μεταδώσουμε live θα υπάρξει ακόμη περισσότερη εξέλιξη.

Να τονίσουμε, τέλος, πως στη συζήτηση των 26 θεμάτων υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν.

Δείτε παρακάτω τη live μετάδοση που μεταδόθηκε χθες: