Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Αλεξανδρούπολη «ανοίγει πανιά» για τη Ναυτική Εβδομάδα 2025!
Με πλήθος εκδηλώσεων αναμένεται να εορταστεί και φέτος η Ναυτική Εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη, από τις 29 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου 2025, τιμώντας την παράδοση, την ιστορία και το παρόν της ελληνικής ναυτοσύνης.
Και η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, συνεχίζοντας την αναβίωση ενός θεσμού που αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε παράκτια πόλη με ισχυρό δεσμό με τη θάλασσα.
Η Ναυτική Εβδομάδα, πέρα από την εορταστική της διάσταση, αποτελεί και μια βαθιά συμβολική υπενθύμιση της διαχρονικής σχέσης των πολιτών με τη θάλασσα και τους ανθρώπους της – από τον ναύτη και τον ψαρά, μέχρι τον σύγχρονο αξιωματικό του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού.
Η Αλεξανδρούπολη, με τη γεωστρατηγική της σημασία και τον ιστορικό της ρόλο ως πύλη προς τη θάλασσα, φιλοξενεί με ιδιαίτερη περηφάνια αυτή τη μεγάλη γιορτή, η οποία αναδεικνύει τη ναυτική ταυτότητα όχι μόνο της πόλης, αλλά ολόκληρης της χώρας.
Ακολουθεί video από την έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας 2024:
- «Όχι» από το Δημοτικό Συμβούλιο Σουφλίου στο κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ σε Σουφλί & Τυχερό
(02-11-2025) - Έτοιμη για την εκτόξευση του Νανοδορυφόρου MICE-1 η Prisma Electronics
(02-11-2025) - «Να μάθουμε να αγαπάμε» – Παρέμβαση του Μητροπολίτη κ. Ανθίμου στην εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία
(02-11-2025) - Θύμα απάτης με αγγελίες για κουτάβια στο διαδίκτυο έπεσε μια γυναίκα στις Φέρες
(02-11-2025)
EN
TR







