Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η απόφαση είναι τελεσίδικη: Ένοχος ο γιατρός του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που πήρε φακελάκι
Την οριστική απόλυση του πανεπιστημιακού γιατρού, ειδικότητας ΩΡΛ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη, αποφάσισε το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατρών του ΕΣΥ.
Το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Γιατρών ΕΣΥ με ομόφωνη απόφασή του απέρριψε όλους τις ενστάσεις, δικαιολογίες και ισχυρισμούς του Πανεπιστημιακού Γιατρού, ο οποίος πριν από 22 μήνες είχε συλληφθεί από αξιωματικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, και τον κήρυξε ένοχο για δωροδοκία (φακελάκι).
Τα χρήματα είχαν ζητηθεί για εγχείριση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο εν λόγω γιατρός για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί από το 3μελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης. Η υπόθεση εκδικάστηκε πειθαρχικά σε 2ο βαθμό – είχε προηγηθεί καταδικαστική απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της 4ης ΥΠΕ- και είναι τελεσίδικη.
- Αυξημένα μέτρα τροχαίας εν όψει του Δεκαπενταύγουστου
(13-08-2025) - Λαμπρός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Κοσμοσώτειρα Φερών
(13-08-2025) - Στο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης το αίτημα επιστροφής της προτομής του Σεπτίμιου Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(13-08-2025) - Από την Ορεστιάδα ξεκίνησαν οι "Διαγραμμίσεις Αναβάθμισης Προσβασιμότητας"
(13-08-2025) - Καθαρισμός διαβάσεων πεζών στην Αλεξανδρούπολη
(13-08-2025)
EN
TR






