Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε Δ.Κελεμίδης βραβεύει τον Θ.Ορδουμποζάνη
Ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε Δ.Κελεμίδης βραβεύει τον Θ.Ορδουμποζάνη

Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε τίμησε τον Θεόδωρο Ορδουμποζάνη στην έναρξη της 27ης Έκθεσης Αλεξανδρούπολης

21-07-2018

«… Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου Αλεξανδρούπολη για όλα!
Και υποκλίνομαι μπροστά σου…. 
εδώ κάτω από τον Φάρο όπου μεγάλωσα… 
εδώ δίπλα στο κτίριο της Θέμιδος όπου εργάσθηκα… 
εδώ μπροστά στους συμπολίτες μου που με αγκάλιασαν και με τιμούνε σήμερα. 
Σας ευχαριστώ».

Με αυτά τα λόγια έκλεισε την ομιλία του συγκινημένος ο Θεόδωρος Ορδουμποζάνης κατά την έναρξη της «27ης Έκθεσης Βιβλίου Αλεξανδρούπολης» το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. «Βράβευση Εβρίτη Συγγραφέα».

Ο Θεόδωρος Ορδουμποζάνης από το 1945 ζει, εργάζεται και ασχολείται με πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής της Αλεξανδρούπολης. Συμμετείχε ως Γενικός Γραμματέας στη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης.

Ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Εταιρείας Έβρου. Ως ιστιοπλόος διετέλεσε  μέλος στη Διοίκηση του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ). Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος για πέντε χρόνια του Συλλόγου Προσωπικού και φίλων Καρδιοχειρουργικής Κλινικής "Ο ΓΑΛΗΝΟΣ".

Ιδρυτικό μέλος πολλών πολιτιστικών Συλλόγων της Αλεξανδρούπολης. Αρθρογράφος  σε πολλές τοπικές εφημερίδες και περιοδικά καταγράφοντας τον πολιτισμό και την ιστορία της Αλεξανδρούπολης.

Τον Σεπτέμβριο του 2006 συγγράφει και επιμελείται το βιβλίο "Προκτήτωρ Πόλις-Ταξίδι μνήμης στην πρώιμη Αλεξανδρούπολη". Το 2014 συμμετείχε στη συγγραφή της τετράτομης έκδοσης του Ιστορικού Μουσείο της Αλεξανδρούπολης για την ιστορία της πόλης. Το 2017 συγγράφει και επιμελείται την έκδοση του Ιστορικού Ημερολογίου 2018 "Ένα ταξίδι στον χρόνο Αλεξανδρούπολη 1870-2018" της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών.    

Παρακολουθήστε την βράβευση, αλλά και την ομιλία του Θ.Ορδουμποζάνη, όπως καταγράφησαν από τον φακό του E-evros.gr.