Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Κυριακή στο χωριό ξανά» θα καταγράψει τις ομορφιές των Φερών
Η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό Ξανά» της ΕΡΤ-3 θα καταγράψει τις ομορφιές των Φερών και τα τοπικά ήθη και έθιμα.
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στον αύλειο χώρο της Παναγίας Κοσμοσώτειρας θα στηθεί μια μικρή γιορτή!
Με τη συμμετοχή των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων που θα αναδείξουν την παράδοσή μας θα παρουσιάσουν τα θρακιώτικα φαγητά.
Στην εν λόγω εκπομπή πρωταγωνιστής παραμένει το «χωριό», οι άνθρωποι που το κατοικούν, οι ζωές τους, ο τρόπος που αναπαράγουν στην καθημερινότητα τους τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους, όλα όσα έχουν πετύχει μέσα στο χρόνο κι όλα όσα ονειρεύονται.
Οι ένδοξες στιγμές αλλά και οι ζόρικες, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια και τα γλέντια, η σχέση με το φυσικό περιβάλλον και ο τρόπος που αυτό επιδρά στην οικονομία του τόπου και στις ψυχές των κατοίκων.
- Αυξημένα μέτρα τροχαίας εν όψει του Δεκαπενταύγουστου
(13-08-2025) - Λαμπρός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Κοσμοσώτειρα Φερών
(13-08-2025) - Στο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης το αίτημα επιστροφής της προτομής του Σεπτίμιου Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(13-08-2025) - Από την Ορεστιάδα ξεκίνησαν οι "Διαγραμμίσεις Αναβάθμισης Προσβασιμότητας"
(13-08-2025) - Καθαρισμός διαβάσεων πεζών στην Αλεξανδρούπολη
(13-08-2025)
EN
TR







