Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στην Αλεξανδρούπολη (video)
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη.
Η κα Αγγελοπούλου συνοδευόταν από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. κυρία Ελπίδα Βόγλη.
Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στη 1 το μεσημέρι στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης ενώ στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση της Προέδρου και των μελών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στον ίδιο χώρο με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας καθώς και τους Δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης, παρουσία του Περιφερειάρχη.
Να θυμήσουμε πως ο σκοπός της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν να καταγραφούν προτάσεις, ενόψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Φ.Δούκογλου
- Ανοίγει για τα αυτοκίνητα η παραλιακή της Αλεξανδρούπολης
(16-09-2025) - Διαμαρτύρονται στη Νέα Βύσσα για την εξαίρεση από την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ
(16-09-2025) - Σταθμοί απολύμανσης σε δρόμους και αυστηρά μέτρα για την ευλογιά
(16-09-2025) - Έτσι θα διαμορφωθεί η "στροφή Εγνατία" στην Αλεξανδρούπολη (photos)
(16-09-2025) - Δράσεις κατά της παιδικής παχυσαρκίας στη Σαμοθράκη
(16-09-2025)
EN
TR






