Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video)

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video)

25-11-2016

Σήμερα το πρωί στις 8:20 ξεκίνησε η περιοδεία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη, από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ήταν συνοδευόμενος από Υπουργούς, υποδέχτηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ Λαμπάκης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Πέτροβιτς, ο πρόεδρος του ΟΛΑ κ. Χρήστος Δούκας, οι βουλευτές του Ν. Έβρου αλλά και άλλοι θεσμικοί του Νομού.

Έπειτα, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΛΑ, όπου παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου.

"Η Αλεξανδρούπολη μπορεί να γίνει ένας ισχυρός διαμετακομιστικός και ενεργειακός κόμβος, όχι μόνο για τη βόρεια Ελλάδα, αλλά για την ευρύτερη περιοχή της βαλκανικής", τόνισε ο Πρωθυπουργός και συνέχισε: "Παρά το γεγονός ότι η χώρα περνάει μία περιπέτεια τα τελευταία χρόνια το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης άντεξε".

Στη συνέχεια μετέβη στο χώρο μεταφοράς σωληνώσεων του ΤAP, όπου και ξεναγήθηκε.

Στις 11.00 θα ακολουθήσει επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης και μισή ώρα  αργότερα θα επισκεφθεί το Μειονοτικό Γυμνάσιο Ξάνθης.

Τέλος στις 5.15 θα βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο κτήριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ., ενώ στις 7.15 έχει προγραμματιστεί πολιτική ομιλία.

Στις 20.30 θα αναχωρήσει από την Κομοτηνή και θα επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη.

Δείτε την άφιξη του στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης: 

Δείτε επίσης φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις του ΟΛΑ:

2 Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video) Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video) Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video) Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video) Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video) Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video) Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Θράκη και Έβρο (φωτο + video)