Σήμερα είναι: Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
greek english turkish
TIMI MIKRO BABY SHOP AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Μελίνα Σπυριδάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Αλεξανδρούπολης με την παράταξη "Πόλη & Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη
Η Μελίνα Σπυριδάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Αλεξανδρούπολης με την παράταξη "Πόλη & Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη

Η φιλόζωη Μελίνα Σπυριδάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη

05-04-2019

Μία γυναίκα με έντονη κοινωνική δράση στα κοινά του τόπου μας, η Μελίνα Σπυριδάκη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Αλεξανδρούπολης με την παράταξη "Πόλη & Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Λίγα λόγια  για την Μελίνα Σπυριδάκη

Η Μελίνα Σπυριδάκη είνα γνωστή στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης για την έντονη εθελοντική της δράση με ιδιαίτερη ευαισθησία στην κακοποίηση των ζώων καθώς είναι και Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου ΦΡΟΝΤΙ - ΖΩ.

Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί και σε εκπαιδευτήριο σκύλων και έχει άριστη γνώση της συμπεριφοράς τους, η εμπειρία της πάνω σε αυτό το θέμα είναι πολυετή λόγω της παροχής εθελοντικής βοήθειας σε τοπικό κτηνιατρείο.

Όραμά της είναι η οριστική λύση του θέματος με τα αδέσποτα ζώα, η ευαισθητοποίηση της νεολαίας για μια κοινωνία με πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Για μια κοινωνία που δεν θα γυρνά την πλάτη στον πόνο, τη δυστυχία και την αδικία.

"Δε μπορώ να μένω άλλο αμέτοχη περιμένοντας πάντα από άλλους να κάνουν τη διαφορά, να προσφέρουν και να δημιουργήσουν! Αποφάσισα να συμμετέχω, να προσπαθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου. Αποφάσισα να στηρίξω ανθρώπους που έδειξαν την αγάπη τους για τον τόπο και προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά."