Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Σκανδιναβικό design της JYSK φτάνει και στην Αλεξανδρούπολη
Το Σκανδιναβικό design της JYSK φτάνει και στην Αλεξανδρούπολη

Η JYSK έφτασε στην Αλεξανδρούπολη!

16-05-2022

Την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα JYSK Αλεξανδρούπολης και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

Η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Τα καταστήματα JYSK διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη για το σπίτι, από έπιπλα σπιτιού και κήπου έως στρώματα, κλινοσκεπάσματα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα JYSK είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανανέωση με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο ενώ το επιχειρηματικό της μοντέλο έχει απόλυτη επιτυχία παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι η JYSK διαθέτει σήμερα πάνω από 3.100 καταστήματα σε 50 χώρες ενώ κατά μέσο όρο δύο νέα καταστήματα JYSK ανοίγουν κάθε εβδομάδα κάπου στον κόσμο. Αυτή την Πέμπτη είναι η σειρά της Αλεξανδρούπολης
να υποδεχτεί ένα νέο κατάστημα JYSK.

Το νέο κατάστημα της JYSK στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στο 7 ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Φερών. Δείτε εδώ το χάρτη του καταστήματος

H JYSK εκδίδει και διανέμει ένα νέο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να έχει πάντα μια εξαιρετική προσφορά για όλους τους πελάτες της. Στην Ελλάδα η JYSK δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ το 2017 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στη Θράκη, στην Κομοτηνή. Με το κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη η JYSK φτάνει πλέον τα 50 καταστήματα στην Ελλάδα καθώς θα διαθέτει 49 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων JYSK δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα να βρουν έπιπλα και είδη για το σπίτι με σκανδιναβικό design και εξαιρετική τιμή χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την πόλη ή το νομό τους.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK Αλεξανδρούπολης αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία ανανέωσης του σπιτιού και του κήπου. Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές.

Προσφορές έως και 70%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα είναι μερικοί από τους λόγους που μια επίσκεψη στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στην Αλεξανδρούπολη είναι επιβεβλημένη.

Εγκαίνια νέου JYSK Αλεξανδρούπολης, Πέμπτη 19 Μαΐου στις 9 το πρωί. Να είστε εκεί!