Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης τοποθέτησε το πρώτο "Σπιτάκι Ανακύκλωσης"
Η Μητρόπολη σε συνεργασία με την Ανταποδοτική Ανακυκλωτική, επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της πόλης μας στην ιδέα της ανακύκλωσης..
Για το λόγο αυτό εχθές τοποθετήθηκε εχθές στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης το ένα από δύο περίπτερα - σπιτάκια ανακύκλωσης τα οποία θα λειτουργήσουν άμεσα!
Στα σημεία αυτά μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες με ανταποδοτικό κίνητρο.
Για κάθε 33 συσκευασίες που ανακυκλώνετε, σας επιστρέφεται 1€, το οποίο μπορείτε είτε να το εξαργυρώσετε στα συνεργαζόμενα super market για δωρεάν αγορές, είτε να το δωρίσετε υπέρ του κοινωνικού έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ενισχύει τις λιγότερο ευνοημένες ομάδες και τις συνθήκες διαβίωσής τους με τα «Γεύματα Αγάπης».
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR






