Σήμερα είναι: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

«Η παραλιακή δεν μπορεί να ανοιγοκλείνει» - Απόρριψη αιτήματος από τη Δημοτική Αρχή

«Η παραλιακή δεν μπορεί να ανοιγοκλείνει» - Απόρριψη αιτήματος από τη Δημοτική Αρχή

23-07-2018

Αίτημα για την ελεύθερη κυκλοφορία στην Παραλιακή Λεωφόρο Αλεξανδρούπολης κατέθεσε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Παύλος Μιχαηλίδης εισηγήθηκε το εν λόγω θέμα με αφορμή την έντονη βροχόπτωση την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία κατά τον ίδιο, δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Η λύση εντοπίζεται όπως εισηγήθηκε στο «άνοιγμα» της Παραλιακής κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων τους θερινούς μήνες, ώστε να εκτονώνεται η κυκλοφορία των οχημάτων και να αποφεύγεται η δημιουργία προβλημάτων.

«Η πρόταση αυτή δεν έχει λογική», ήταν σε χαμηλούς τόνους η απάντηση του Δημάρχου. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης υποστήριξε πως η λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου δεν μπορεί να «ανοιγοκλείνει» κατά βούληση, αφού κάτι τέτοιο θα μπέρδευε τους πολίτες και δεν θα εν τέλει να ήταν ασύμφορο.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η Δημοτική Αρχή δεν δύναται να απασχολεί υπαλλήλους κάθε φορά που βρέχει ώστε να αφαιρούν και να επανατοποθετούν τις ειδικές σημάνσεις επί της Παραλιακής.

Μαρίνα Κριτού 

Πείτε τη γνώμη σας για το εάν η παραλιακή λεωφόρος θα πρέπει να ανοίγει όταν βρέχει ή να παραμένει κλειστή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία του e-evros: