Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022 στην Αλεξανδρούπολη (photo & video)
Με λαμπρότητα εορτάστηκε σε όλο τον Έβρο η επέτειος της 25ης Μαρτίου με μαθητική και στρατιωτική παρέλαση!
Την παρέλαση παρακολούθησε αρκετός κόσμος ενώ για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες. Από την πλευρά τους και τα σχολεία με τους μαθητές παρέλασαν αποδίδοντας φόρο τιμής σε όσους έδωσαν και την ψυχής τους για την πατρίδα.
Στρατιωτικές επιδείξεις και μαθητική παρέλαση έλαβαν χώρα και στην Ορεστιάδα αλλά και στο Σουφλί καθώς και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Έβρου με μεγάλη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια.
Λίγο πριν ξεκινήσει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της πρωτεύσουσας του Έβρου για την 25η Μαρτίου, με βροντερή φωνή όλοι οι λεβέντες των στρατιωτικών μονάδων τραγούδησαν τον Εθνικό μας Ύμνο και ταυτόχρονα έγινε η αποκάλυψη των σημαιών τους.
Παρακάτω ακολουθεί βίντεο από την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη στην πλατεία του Φάρου της Αλεξανδρούπολης, βίντεο από τον Εθνικό ύμνο και την αποκάλυψη των σημαιών καθώς και η live μετάδοση του e-evros.gr από την παρέλαση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Η Αλεξανδρούπολη τιμά την μνήμη του Βαγγέλη Φουντουκίδη
(07-06-2022) - Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ επισκέπτεται το Διδυμότειχο
(07-06-2022) - Δημόσια υγεία στο χείλος του γκρεμού: Χωρίς ασθενοφόρο τη νύχτα η Σαμοθράκη
(07-06-2022) - Μαργαρίτης Κίρκος: "Που είστε κύριοι βουλευτές; Πότε επιτέλους θα στηρίξετε αυτό το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης;"
(07-06-2022) - 37.200 ευρώ στο Διδυμότειχο για να αναζωογονηθεί αστικά
(07-06-2022)