Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη "on video"
Ολοκληρώθηκε με λαμπρότητα και αρκετό κρύο το μεσημέρι η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο της πόλης όπου και καταχειροκρότησε τους μαθητές και τα στελέχη του στρατού που παρέλασαν περήφανα στην κεντρική οδό.
Την παρέλαση παρακολούθησε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας.
Εμείς φυσικά είμασταν εκεί και καταγράψαμε ολόκληρη την παρέλαση (την οποία καλύψαμε live στο Facebook) αλλά και ανατριχιάσαμε όταν ακούσαμε δύο φορές τον Εθνικό μας Ύμνο να τραγουδιέται από τα αγήματα του στρατού.
Συγχαρητήρια σε όλους και χρόνια πολλά!
Στο πρώτο video όλη η παρέλαση, στο δεύτερο αποκαλύπτονται οι πολεμικές σημαίες των σχηματισμών της 12ης Μ/Κ ΜΠ και στο τρίτο ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και "καλύπτονται" οι σημαίες.
- Διαδηλώσεις αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη
(10-08-2025) - Σαμοθράκη: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μετά τη χθεσινή πυρκαγιά
(10-08-2025) - Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης: Πότε θα γίνουν υπόγεια τα καλώδια της ΔΕΗ για να σωθούν οι πελαργοί;
(10-08-2025) - Η λογική του παραλόγου για τους κτηνοτρόφους του Έβρου
(10-08-2025)
EN
TR






