Σήμερα είναι: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020
greek english turkish
AL FARO VAMOS SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η πρώτη "Λευκή Νύχτα" στην Ορεστιάδα είναι γεγονός!

Η πρώτη "Λευκή Νύχτα" στην Ορεστιάδα είναι γεγονός!

02-08-2019

Η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας σε συνεργασία με επιχειρηματίες και θεσμικούς φορείς της πόλης αποφάσισαν να διοργανώσουν την 1η Λευκή Νύχτα στην Ορεστιάδα!

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης λοιπόν την Τρίτη 27 Αυγούστου θα είναι ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα με την δυνατότητα να κάνουν προσφορές ενώ παράλληλα θα υπάρχουν εκπλήξεις και δράσεις σε όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Να σημειώσουμε ότι ο θεσμός της «λευκής νύχτας» χτύπησε την πόρτα της Ελλάδας το 2013 με πολλές πόλεις να συμμετέχουν και να διοργανώνουν βραδυνές δράσεις αλλά και προσφορές για να προσεγγίσουν το καταναλωτικό κοινό ενώ στην Ορεστιάδα θα γίνει για πρώτη φορά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας  σε συνεργασία με επιχειρηματίες  και θεσμικούς φορείς της πόλης μας , διοργανώνει την εκδήλωση ‘’1η Λευκή Νύχτα Ορεστιάδας 2019’’ την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 . Όσοι σύλλογοι–φορείς και επιχειρηματίες επιθυμούν να παρουσιάσουν δική τους παράλληλη εκδήλωση ή δρώμενο ,  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΕΕΒΟΠ στο 2552022763 ή να στείλουν e-mail στη διεύθυνση  eebop@otenet.gr.