Σήμερα είναι: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ALL4U ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Σαμοθράκη στο OPEN TV μέσα από τα πλάνα του e-evros.gr (video)

Η Σαμοθράκη στο OPEN TV μέσα από τα πλάνα του e-evros.gr (video)

11-07-2020

Η αγάπη μας για την δουλειά μας φανερώνεται καθημερινά. Αυτήν την φορά  φανερώθηκε, μέσα από τα πλάνα που φτιάξαμε στο παρελθόν  με πολύ αγάπη, για το όμορφο νησί της Σαμοθράκης, τα οποία αξιοποιήθηκαν από την τηλεόραση OPEN TV για την παρουσίαση του νησιού.

Η δύναμη του e-evros.gr για δημιουργία όμορφων πλάνων του νησιού της Σαμοθράκης αποτέλεσε  πόλο έλξης για την τηλεόραση OPEN TV, η οποία χρησιμοποιώντας στην εκπομπή της πλάνα του e-evros.gr περιηγήθηκε ταυτόχρονα στους δρόμους του νησιού, ακούγοντας τραγούδια, μαγευτικές μελωδίες μέσα από το σαντούρι και το κανονάκι και κάνοντας στάσεις για καφέ ή για τοπικές λιχουδιές.

Μαζί τους βρέθηκε ο κ.Ιορδανίδης μαζί με την κόρη του Ηλιάνα για να τους ξεναγήσουν στο νησί των "μεγάλων θεών". Αναφέρουν τους τρόπους πώς θα φτάσουν οι επισκέπτες στις βάθρες και στα Θέρμα, κάνουν λόγο για το παραδοσιακό και 100 χρονών καφενείο του νησιού και κάνουν λόγο για τους τρόπους διασκέδασης στο νησί!

Το νησί της Σαμοθράκης πρωταγωνιστεί στην φύση και στην απλότητά του που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του!

Δείτε παρακάτω και το σχετικό ρεπορτάζ όπως αυτό μεταδόθηκε από την τηλεόραση OPEN TV, την εκπομπή "Τώρα...ό,τι συμβαίνει":

Φ. Δούκογλου