Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Θράκης - Η Σοφία Ζαχαράκη στην κάμερα του e-evros.gr
Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του ΤΕΕ Θράκης στην Κομοτηνή ημερίδα με θέμα "Προσβασιμότητα - Κινητικότητα σε Αστικές Περιοχές."
Η ημερίδα διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο "Περπατώ" στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων λειτουργίας του ΤΕΕ, την οποία τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας η κα Σοφία Ζαχαράκη.
'Οπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας συζητήθηκαν οι κτηριοδομικοί κανονισμοί, η εμπειρία της Κομοτηνής ως πόλη προσβάσιμη - φιλική προς τα Άτομα με Αναπηρία και τέλος σημαντική ήταν η εισήγηση του Πρόεδρου του Συλλόγου "Περπατώ" Άλεξ Ταξιλδάρη αναφορικά με την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία.
Η κα Ζαχαράκη μίλησε στην κάμερα του e-evros.gr και την δημοσιογράφο Καλλονιάτη Σοφία για την προσβασιμότητα, τα ζητήματα των ΑμεΑ αλλά και για το δημογραφικό το οποίο πλέον αποτελεί εθνική απειλή.
Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα του e-evros.gr
- Το 1ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+
(07-10-2024) - Μονομαχία Ανδρουλάκη - Δούκα στο ΠΑΣΟΚ - Ο Έβρος ψήφισε Γερουλάνο
(07-10-2024) - «Το γουρουνάκι μας ο Πιτ»: Το νέο μουσικό - θεατρικό παραμύθι της Πασχαλίνας Λαζογιανούδη
(07-10-2024) - «Καλώς ήρθατε στην πρώτη πόλη της Ευρώπης» - Ο δήμος Ορεστιάδας υποδέχεται τους νέους κατοίκους & φοιτητές
(07-10-2024) - Μέτρα για το Δημογραφικό Πρόβλημα - Ομιλία της Σοφίας Ζαχαράκη στην Κομοτηνή
(07-10-2024)