Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μεταφέρονται οι αιμοληψίες από την Νέα Πινακοθήκη στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.
Μεταφέρονται οι αιμοληψίες από την Νέα Πινακοθήκη στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται αιμοληψίες στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης

22-05-2021

Η Διεύθυνση Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες για την αλλαγή της τοποθεσίας των αιμοληψιών λόγω της αλλαγής των έκτακτων μέτρων που αφορούν την πανδημία.

Παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες της στους αιμοδότες που κάλυψαν τις ανάγκες των ασθενών σε αίμα στον δύσκολο καιρό του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας προσφέροντας για τον άγνωστο πάσχοντα. Ευχαριστεί επίσης και τον δήμο για την διάθεση της Νέας πινακοθήκης για την πραγματοποίηση αιμοληψιών αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό που μειωμένο λόγω αναγκαστικής κάλυψης αναγκών λειτουργίας της μονάδας εντατικής θεραπείας και του τμήματος εμβολιασμών ξεπέρασε τον εαυτό του και συνεχίζει να καλύπτει όλα τα καλέσματα των συλλόγων αιμοδοτών του Έβρου για αιμοληψίες.

Με το άνοιγμα των μετακινήσεων και την έναρξη εργασιών για τοποθέτηση των πινάκων ζωγραφικής και το άνοιγμα της Νέας πινακοθήκης προειδοποιούν τους αιμοδότες ότι αιμοληψίες από την Δευτέρα 24 Μαΐου θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, εκτός Σαββάτου από 8.30 μέχρι τις 2.30 και τα απογεύματα της Τετάρτης, Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών από τις 17.30 μέχρι 20.30 στην Αίθουσα αιμοληψιών στο νοσοκομείο.

Κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται οι αιμοληψίες στο Νομαρχείο στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης από 8.30 μέχρι 13.30.