Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κάνε ησυχία τουρίστα, θέλουμε να κοιμηθούμε! Άντε μη πάρω τηλέφωνο το 100

Κάνε ησυχία τουρίστα, θέλουμε να κοιμηθούμε! Άντε μη πάρω τηλέφωνο το 100

27-06-2016

Για μία ακόμα φορά πολίτες της Αλεξανδρούπολης δείξαν τη τουριστική συνείδησή τους και το... έριξαν στον ύπνο (ΠΑΛΙ!).

Τι και αν οι Θρακικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να δηλώσουν το παρών στη μεγάλη γιορτή της παράδοσης και του θρακιώτικου πολιτισμού, τι και αν για δύο μέρες θ΄αναβίωναν έθιμα του τόπου μας με τη συμβολή Θρακιωτών από κάθε σημείο της χώρας. Τι και αν 3.000 κόσμος ήρθε από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης για να χορέψει...

Ο λόγος για την απαράδεκτη συμπεριφορά των "ήσυχων" της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι δεν ήταν ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 71, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από την ηχορύπανση που προκαλούσαν οι εκδηλώσεις στο "Φώτης Κοσμάς" και αποφάσισαν να κάνουν καταγγελίες στην Αστυνομία, αφού δεν άντεχαν τα ακούσματα της παράδοσής μας ούτε για μια ώρα παραπάνω!

Οι εκδηλώσεις έλαβαν τέλος το βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε στις 12:20 (!!!), με τα χαμόγελα των παρευρισκομένων να μετατρέπονται σε απογοήτευση και αυτό γιατί αν αναλογιστεί κανείς πως 71 Αλεξανδρουπολίτες δεν έδειξαν τη δέουσα υπομονή για τη μεγάλη γιορτή της Θράκης που φιλοξένησε πρωτεύουσα Έβρου, σκεφτείτε τι θα κάνουν οι ίδιοι σε μεγαλύτερες διοργανώσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού οι οποίες μάλιστα αποτελούν και πόλο έλξης επισκεπτών. Σε άλλη πόλη η ίδια αυτή εκδήλωση έχει κρατήσει μέχρι τις 03:00.

Έτσι (και) το 8ο Πανθρακικό Αντάμωμα στον Απαλό και την Αλεξανδρούπολη, στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 αποτελεί ένα θλιβερό παρελθόν όχι για τη διοργάνωση, αλλά για τους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται Θρακιώτες και δεν αντέχουν τα ακούσματα του τόπου μας ούτε λεπτό παραπάνω αφού ο ύπνος τους έχει μεγαλύτερη αξία. Να τους πεις "κοιμισμένους"; 

Φυσικά αυτοί οι 70 (που είναι πολύ περισσότεροι οι "κοιμισμένοι" της πόλης) είναι και οι πρώτοι που γκρινιάζουν για την απουσία τουριστών, την απουσία υποδομών και φυσικά... την απουσία εκδηλώσεων! 

Να σημειωθεί πως την ίδια κατάληξη είχε και η παράσταση στο Κηποθέατρο όπου βρίσκονταν περίπου 800 - 1000 άτομα.

Δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε τουριστική συνείδηση διότι νυστάζουμε πολύ.

Καληνύχτα Αλεξανδρούπολη!!