Σήμερα είναι: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
greek english turkish
AL FARO SOHO ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από την κατάσβεση της φωτιάς
Στιγμιότυπο από την κατάσβεση της φωτιάς

Κλειστό παραμένει τμήμα της Εγνατίας Οδού λόγω της πυρκαγιάς κάτω από γέφυρα στην Ιτέα (video)

16-09-2019

Διεκόπη από χθες η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό σε συγκεκριμένα τμήματα εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε εχθές το απόγευμα κάτω από γέφυρα της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Καβησού – Αρδανίου Αλεξανδρούπολης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 17:30 το απόγευμα σε πλατφόρμες με αχυρόμπαλες, κάτω από την συγκεκριμένη  γέφυρα της Εγνατίας.

Η επέμβαση της  Πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο και να μην επεκταθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από δύση προς ανατολή (προς Σ.Σ.Δ. Κήπων) στην χ/θ 625,6 (Α/Κ ΒΙ.ΠΕ)) και αποφασίστηκε προσωρινή εκτροπή αυτής μέσω του κάθετου άξονα στην Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Συνόρων (Ε.Ο. 2).

Επίσης απαγορεύεται η είσοδος στην Εγνατία Οδό (χ.θ. 657,7) των οχημάτων που εισέρχονται στη Χώρα μέσω του Σ.Σ.Δ. Κήπων με την κυκλοφορία αυτών να πραγματοποιείται μόνο μέσω της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κήπων.

Και τέλος αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Αρδανίου (χ.θ.650,6) των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. 51 (Ορεστιάδας – Αρδανίου) από βορρά προς νότο (από Ορεστιάδα προς Αρδάνιο).