Σήμερα είναι: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ VAMOS SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

O νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξ/πολης, Χρήστου Δούκα, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον απερχόμενο, Σταύρο Σταυράκογλου.
O νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξ/πολης, Χρήστου Δούκα, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον απερχόμενο, Σταύρο Σταυράκογλου.

Κοινή συνέντευξη τύπου για τον ΟΛΑ έδωσαν Σταυράκογλου και Δούκας.

03-09-2015

"Αλεξανδρούπολη - Λιμάνι - Έβρος - Ανάπτυξη"

Αυτά ήταν τα λόγια του νέου προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξ/πολης, Χρήστου Δούκα, σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον απερχόμενο πρόεδρο, Σταύρο Σταυράκογλου, με αφορμή την πρόσφατη αλλαγή διοίκησης.

 

Ο κ. Δούκας τόνισε ότι, ενώ οι πολιτικές προσεγγίσεις μπορεί να είναι διαφορετικές, ο στόχος που έχει θέσει το καινούριο διοικητικό συμβούλιο είναι ίδιος με αυτόν του προηγούμενου, που είναι η ανάπτυξη και σωστή λειτουργία του λιμανιού, και συνεπώς και της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Σταυράκογλου δήλωσε πώς είναι σίγουρος οτι η καινούρια διοίκηση θα πατήσει στα χνάρια της προηγούμενης συνεχίζοντας τη πορεία της, όπως έκανε και η παλιά με την προηγούμενη, και ότι όπως πάντα "το λιμάνι έρχεται πάνω απ' όλα". 

Επίσης, τα ανάμεικτα συναισθήματά του εξέφρασε ο κ. Δούκας, λέγοντας ότι η ατμόσφαιρα είναι και χαρούμενη και λυπημένη, και αυτό "όχι επειδή κάποιοι θα αναλάβουν να αντικαταστίσουν κάποιους άλλους", αλλά ότι όλοι τους έχουν δεθεί έως ένα βαθμό με το λιμάνι σε παλαιότερα χρόνια. Τόνισε ότι αυτή η "χαρμολύπη" είναι που προχωράει την ιστορία, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Σταυράκογλου που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και βοήθησε στην ομαλή μεταβίβαση των διοικήσεων, και ενημέρωσαν γρήγορα και αποτελεσματικά την καινούρια διεύθυνση για τα προβλήματα του λιμανιού.