Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διέλευσης οχημάτων μεταφοράς βαρέως βιομηχανικού υλικού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διέλευσης οχημάτων μεταφοράς βαρέως βιομηχανικού υλικού

18-03-2023

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού, στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξέλθουν οχήματα για την μεταφορά βαρέως βιομηχανικού υλικού με βαρέα ειδικά οχήματα μεγάλου μήκους και μικρής ταχύτητας πορείας από την κατασκευάστρια εταιρεία ''ΤΕΡΝΑ Α.Ε.'' στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

AUDI TERZENIDIS


Ειδικότερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής
σήμανσης και την τροποποίηση της κυκλοφορίας σύμφωνα με την ανωτέρω (3) σχετική, της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Συνόρων από το ύψος της γέφυρας Μαΐστρου (έμπροσθεν ξύλινης καντίνας) έως την συμβολή με την οδό Δημοκρίτου και της Ε.Ο. Αλεξ/πολης- Κομοτηνής από το τέλος του οικισμού Νέας Χηλής, στο ύψος του Α/Κ Μάκρης (διασταύρωση οικισμού Μάκρης) έως την συμβολή της με την πόρτα Δικέλλων της Εγνατίας Οδού προκειμένου να διέλθουν βαρέα οχήματα όπου μεταφέρουν βαρύ βιομηχανικό υλικό στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε. από τον λιμένα Αλεξ/πολης στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των ανωτέρων τμημάτων του οδικού δικτύου (και κατ΄ επέκταση οι διελεύσεις των βαρέων οχημάτων), θα είναι ολιγόωρες και θα λαμβάνουν χώρα κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για δέκα (10) ημέρες, με έναρξη αυτών την 18/03/2023