Σήμερα είναι: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
KOYKORAVAS ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μετά το τέλος της ενημέρωσης έδωσαν σε κάθε παιδί προϊόντα στοματικής υγιεινής, προσφορά της Εταιρίας AIM και της αλυσίδας Supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.
Μετά το τέλος της ενημέρωσης έδωσαν σε κάθε παιδί προϊόντα στοματικής υγιεινής, προσφορά της Εταιρίας AIM και της αλυσίδας Supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.

Μάθημα στοματικής υγιεινής στους μαθητές του Νιαρχείου Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου στην Αλεξανδρούπολη

13-06-2018

Ενημερωτική δράση με θέμα τη στοματική υγιεινή και την πρόληψη οδοντιατρικών νοσημάτων πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την αλυσίδα Supermarkets "ΜΑΣΟΥΤΗΣ", την εταιρία ΑΙΜ και τον Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Σύλλογο, πραγματοποίησαν αυτήν τη σπουδαία δράση.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νιαρχείου Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου, είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν από οδοντιάτρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Ενώ στη συνέχεια οι ειδικοί ενημέρωσαν το προσωπικό του Σταθμού για θέματα στοματικής υγιεινής, που πρέπει να διδάξουν σε κάθε λιλιπούτειο μαθητή.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης έδωσαν σε κάθε παιδί προϊόντα στοματικής υγιεινής, προσφορά της Εταιρίας AIM και της αλυσίδας Supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.

Τέλος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τους οδοντιάτρους, όλους όσους με την αρωγή τους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση, τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» τον κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα που, εμπνεόμενος από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, υπηρετούν συνεχώς με διάκριση και αποτελεσματικότητα την ακριτική μας περιοχή.