Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μαργαρίτης Κίρκος: "Στηρίζουμε τον ηρωικό αγώνα & τον Πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου"

Μαργαρίτης Κίρκος: "Στηρίζουμε τον ηρωικό αγώνα & τον Πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου"

14-01-2022

Άρχισαν τα όργανα στο χώρο του ΚΥΤ - ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου στον Έβρο και ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής Έβρου της "Ελληνική Λύσης" Μαργαρίτης Κίρκος εξέδωσε δελτίο τύπου όπου αναφέρεται σε όλα όσα συνέβησαν εχτές.

Μεταξύ των άλλων με αφορμή την δύσκολη κατάσταση που βρέθηκε εχτέ,ς ο Πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου αναφέρει πως "Είμαστε κοντά τόσο στον αγαπητό πρόεδρο και του εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση".

Επιπλέον συνεχίζει λέγοντας πως "Eύχομαι όλοι μαζί να αποτρέψουμε την δημιουργία μίας ισλαμικής πόλης δίπλα ακριβώς από τα ελληνοτουρκικά σύνορα".

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


"Σήμερα το πρωί έφτασαν έξω από τον χώρο του ΚΥΤ - ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου οχήματα με υλικά και εξοπλισμό για να ξεκινήσει η επέκταση του και όχι η αναβάθμιση του, όπως θέλουν να την αποκαλούν. Μέσα σε λίγο καιρό αποδεικνύεται πόσο ψεύτες είναι και πως εμπαίζουν τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Αντιλαμβανόμενος ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης αυτήν την κίνηση, κάλεσε άμεσα, όλους τους κατοίκους της περιοχής να συγκεντρωθούν στο σημείο και να αποτρέψουν το ξεφόρτωμα των συγκεκριμένων υλικών.

Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και κάτοικοι επέλεξαν την καθιστική διαμαρτυρία. Επειδή όμως το ελληνικό κράτος έχει την Ελληνική Αστυνομία να περιφρουρεί και να προστατεύει οτιδήποτε παραβατικό, αντεθνικο κλπ και να καταστέλλει τις δίκαιες διαμαρτυρίες των Ελλήνων, έστειλε αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έσπευσαν να συλλάβουν τον Χρήστο Τρυμπάκη, ο οποίος ανέβασε υψηλή πίεση και λυποθύμησε.

Είμαστε κοντά τόσο στον αγαπητό πρόεδρο και του εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση, ότι το καλύτερο και να ξέρει ότι εγώ προσωπικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και όλο το κόμμα, είμαστε δίπλα στον ίδιο και σε όλους τους κατοίκους, στηρίζοντας τον δίκαιο και ηρωικό αγώνα, καταδικάζουμε τις αντεθνικές ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ελπίζω και εύχομαι όλοι μαζί να αποτρέψουμε την δημιουργία μίας ισλαμικής πόλης δίπλα ακριβώς από τα ελληνοτουρκικά σύνορα."

Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής - Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης