ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με λαμπρότητα παρά το κρύο αγιάστηκαν τα νερά στην Αλεξανδρούπολη.
06-01-2011
10 τολμηροί κολυμβητές βούτηξαν σήμερα (6/1/2011) στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να τιμήσουν και φέτος το έθιμο των Θεοφανείων. Παρά το τσουχτερό κρύο, αλλά με σύμμαχο τον ήλιο, οι κολυμβητές απέδωσαν τα μέγιστα.
Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, Άνθιμο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και φέτος στο λιμάνι να χαρούν το ιερό γεγονός των Θεοφανείων.
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και δημοτικούς συμβούλους, περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και η στρατιωτική ηγεσία του νομού, τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός.
Φωτ.: Αλεξούδης Δημήτρης @ ΜediaDesign O.E.Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, Άνθιμο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και φέτος στο λιμάνι να χαρούν το ιερό γεγονός των Θεοφανείων.
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και δημοτικούς συμβούλους, περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και η στρατιωτική ηγεσία του νομού, τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός.
σαν σημερα
- Ποδηλατοδρομία από την Ορεστιάδα στην Αδριανούπολη, αυτό το Σάββατο
(18-09-2025) - Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στο Τελωνείο των Κήπων
(18-09-2025) - Τις εισπρακτικές εταιρείες και τα funds καταγγέλλουν οι δικηγόροι όλης της Ελλάδας (video)
(18-09-2025) - Βανδαλισμός σε διάβαση Σουφλίου έθεσε σε κίνδυνο άτομο με προβλήματα όρασης
(18-09-2025) - Τα μέτρα για τον περιορισμό της ευλογιάς των προβάτων - Τι πρέπει να κάνουν οι κτηνοτρόφοι
(18-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






