Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video)

Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video)

21-09-2016

Ο απόλυτος χαμός επικράτησε κατά την άφιξη των Παραολυμπιονικών του Έβρου, χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Δημόκριτος.

Απίστευτη ήταν η συρροή του κόσμου, φίλων, συγγενών, οπαδών και συλλόγων οι οποίοι μετά από κάλεσμα του Δήμου κατέκλεισαν το αεροδρόμιο Δημόκριτος κατά την άφιξη του Χρυσού Παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαντζάκη και του προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη, αλλά και του 5ου και 6ου Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη με τον προπονητή του Γιώργο Τυλιγαδά.

Όμως οι τιμές δεν σταμάτησαν εκεί για το καμάρι του Έβρου, τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Με πλατύ χαμόγελο διαρκώς ο Δημοσθένης φορώντας στο κεφάλι χρυσοποίκιλτο. στεφάνι ελιάς, δεν αρνήθηκε να αγκαλιάσει, να φωτογραφηθεί και να μιλήσει σε όλους όσοι του το ζήτησαν. Στις 19:15 ο Δημοσθένης καταχειροκροτήθηκε στο χωριό Δορίσκος του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου είναι και το χωριό καταγωγής του πατέρα του.

Έπειτα ο Δημοσθένης με συνοδεία πλήθους κόσμου κατέφθασε στις Φέρες με πρώτη στάση στον Άγιο Αλέξανδρο, τον ενοριακό ναό του Δημοσθένη.

Στις 19:55 έγινε και η επίσημη υποδοχή του στις Φέρες, στην παλιά είσοδο των Φερών, όπου έχει τοποθετηθεί σημαία, στη μεγάλη Yδατογέφυρα. Εκεί περίμενε μια έκπληξη τον Δημοσθένη αφού όπως στην αρχαιότητα έτσι και τώρα γκρέμισαν τα τείχη στην κυριολεξία, για να υποδεχθούν τον χρυσό Παραολυμπιονίκη! Μια συμβολική κίνηση που συγκίνησε τον Δημοσθένη, μια κίνηση που δείχνει πως όταν η πόλη έχει τέτοιους αθλητές δεν χρειάζεται καν τείχη για να την προστατεύουν, με τον κόσμο των Φερών φανερά συγκινημένο να χειροκροτεί και τη μπάντα του Δήμου να παίζει προς τιμήν του.

Λίγο αργότερα στις 20:10 τον Δημοσθένη υποδέχτηκε στο Προσκυνηματικό Κέντρο των απανταχού Θρακών, την Παναγία Κοσμοσώτειρα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος.

Τέλος το βράδυ συνεχίστηκε με τον Δημοσθένη στην Κεντρική πλατεία των Φερών στη διασταύρωση των οδών 50 ου Συντάγματος και 28 ης Οκτωβρίου, όπου και στήθηκε ένα υπαίθριο πάρτυ, με την πλατεία των Φερών να καταλύζεται από κόσμο.

Παιδιά όσες φορές και να το πούμε δεν φτάνει! Σας ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίσατε και τη συγκίνηση που νοιώσαμε!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις στο facebook:

Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video) Με τιμές υποδέχτηκε ο Έβρος τους Παραολυμπιονίκες 2016 (video)