Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Αθλητικά Νέα

Η ομάδα του Εθνικού Badminton βρέθηκε για αγώνες στο Σιδηρόκαστρο.
Η ομάδα του Εθνικού Badminton βρέθηκε για αγώνες στο Σιδηρόκαστρο.

Με χρυσό μετάλλιο γύρισε από το Σιδηρόκαστρο η ομάδα του Εθνικού Badminton

21-03-2022

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης Badminton επέστρεψε από το Σιδηρόκαστρο με 1 Χρυσό και 1 Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο, στις 2 ηλικιακές κατηγορίες Κ15 και Κ19!

Η ομάδα του Εθνικού Badminton συμμετείχε με 200 συμμετοχές στις 2 ηλικιακές κατηγορίες κ15 και Κ19. Το χρυσό μετάλλιο το κατέκτησαν στο Διπλό Αγοριών με τον Γιάννη Βραχιώλια και τον συμπαίχτη του, Σαρουγιαννίδη Ιωάννη (ΔΙΑΣ) ενώ το χάλκινο μετάλλιο το κέρδισαν στο διπλό κοριτσιών με την Γιαντσελιδη Κωνσταντίνα και την συμπαίκτρια της, Τσάκαλου Σοφία (Θερμαίος).

Στην ομάδα υπήρχαν 8αδες στο Μονό, Γιαντσελίδη Κωνσταντία, στο Μονό Βραχιώλιας Αλέξανδρος και στο Μικτό με την Ζαφειρίδου Χρ. (Ρουπελ), Μικτό Βραχιώλιας Δημήτρης με την Ακριτίδου Ξανθίππη (Κρόνος), 16αδες Βραχιώλιας Γιάννης στο Μονό, Κομπρατσίδης Χρήστος Μονό, Διπλό Αγοριών Κολομπρατσίδης Χρήστος - Καραθανασης Κομνηνός, Διπλό Αγοριών Κολομπρατσίδης Βασίλης με Βραχιώλια Δημήτρη.

Φυσικά δυναμική ήταν και η αγωνιστική παρουσία των μικρών αθλητών της ομάδας Badminton του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που συμμετείχαν για πρώτη φορά! Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν ήταν ο Δαλαμπουρας Δημήτριος και ο Κάβουρας Γεώργιος.

Το Δ.Σ. του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκφράζει μεταξύ των άλλων στο δελτίο τύπου: "Συγχαρητήρια στους προπονητές μας Κιλινκαριδη Σταύρο, Shai Geffen και Ζαφειρουδη Αθανασία για τα πολύ καλά αγωνιστικά μας αποτελέσματα!"