Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μεγάλη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Απαλού - Κατέκτησε το SILVER βραβείο
Μεγάλη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Απαλού - Κατέκτησε το SILVER βραβείο

Μεγάλη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Απαλού, Αλεξανδρούπολης

10-05-2017

Μεγάλη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Απαλού - Κατέκτησε το SILVER βραβείο στην κατηγορία Α.9.1 Εγκαταστάσεις & Εκπαιδευτικό Υλικό, στα Education Business Awards 2017 powered by RDC Informatics.

Το Δημοτικό Σχολείο Απαλού συμμετείχε στη διαδικασία αξιολόγησης στα Education Business Awards 2017, που διοργανώνονται για 2η συνεχή χρονιά με στόχο να αναδείξουν τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές που πραγματοποιούνται στην Εκπαίδευση.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να επιβραβεύσουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και τους Φορείς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ταλέντων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Οφέλη της Συμμετοχής είναι:
• Η επιβράβευση των Εκπαιδευτικών Οργανισμών που επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν και να διαθέσουν στους διδασκόμενους υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.
• Η ανάδειξη της σημαντικής συμβολής της επιχειρηματικότητας, που επενδύει στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών εντός των οποίων γαλουχείται το ανθρώπινο δυναμικό του μέλλοντος.
• Η προτροπή των Εκπαιδευτικών Οργανισμών σε συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών και άλλων υπηρεσιών τους.
• Η προβολή των επιμέρους δράσεων που ωφελούν την κοινωνία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν για ακόμη μια χρονιά η Μαριέττα Γιαννάκου, πρ. Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Παράλληλα, τα Μέλη της φετινής Κριτικής Επιτροπής αποτελούσαν κορυφαίοι εκπρόσωποι, διεθνώς αναγνωρισμένοι, από το χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Τελετή Απονομής των Education Business Awards 2017 powered by RDC Informatics έγινε την Παρασκευή 5 Μαΐου στον Πολυχώρο Αθηναΐς στην Αθήνα και το σχολείο μας εκπροσώπησε η κα Δόμνα Θεοδοσίου, αναπληρώτρια διευθύντρια του σχολείου και υπεύθυνη του Ε2 τμήματος, η οποία και παρέλαβε το βραβείο.