Σήμερα είναι: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
greek english turkish
ALL4U SOHO ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μια "ζεστή αγκαλιά" από τον Βέλγο Φιλέλληνα στο Δημοτικό Σχολείο Μεταξάδων

Μια "ζεστή αγκαλιά" από τον Βέλγο Φιλέλληνα στο Δημοτικό Σχολείο Μεταξάδων

12-02-2020

Ο Βέλγος Φιλέλληνας Jimmy Jamar που "ζεσταίνει" τα σχολεία της Βορείου Ελλάδας, βρέθηκε και πάλι στον Έβρο, όπου και έκανε ένα μεγάλο δώρο. Χάρισε το πετρέλαιο θέρμανσης στο Δημοτικό Σχολείο Μεταξάδων

Μόνιμος κάτοικος Βρυξελλών, επικεφαλής του γραφείου της Επιτροπής του Βελγίου, τα τελευταία  χρόνια οργανώνει την πρωτοβουλία "12 ώρες για την Ελλάδα".

Με τη βοήθεια και τη συμμετοχή τραγουδιστών και μουσικών συλλέγει χρήματα που προορίζονται για τη θέρμανση των σχολείων στον Εβρο και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης.

"Ολα ξεκίνησαν το 2012, εν μέσω της ελληνικής οικονομικής κρίσης, όταν υπηρετούσα στην Ολλανδία. Από τα ταξίδια που έκανα άκουγα πολύ αρνητικά σχόλια για την Ελλάδα, που ήξερα ότι δεν ίσχυαν. Και τότε αποφάσισα να κινητοποιηθώ. Δεν είναι μόνο να λέω καλά πράγματα για τη χώρα σας, αλλά και να κάνω κάτι γι' αυτήν" διηγείται ο κ. Τζαμάρ.

Το Δημοτικό Σχολείο Μεταξάδων με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον κ. Jamar, συγκεκριμένα αναφέρει: "

Σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου επισκέφτηκε για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας ο κ. Jimmy Jamar, πρέσβης καλής θελήσεως, στο πλαίσιο του προγράμματος αγοράς πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η προσφορά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις ιδιαιτέρως χαμηλές θερμοκρασίες.

Υποδεχτήκαμε τον κ. Jamar στην αυλή του σχολείου μας και του χαρίσαμε μια τεράστια ευχαριστήρια κάρτα ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του πρόσφερε τοπικά προϊόντα. 

Ευχαριστούμε πολύ!