Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μισό εκατομμύριο χρήστες είδαν την ανάρτηση video του e-evros.gr.

Μισό εκατομμύριο χρήστες είδαν την ανάρτηση video του e-evros.gr.

30-10-2015

Έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ παρακολούθησης τα νούμερα που "έπιασε" το βίντεο του e-evros.gr, το οποίο αφορούσε την έναρξη της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη. 

Το βίντεο αποθανατίζει τη στιγμή της αποκάλυψης της σημαίας από τις μονάδες του στρατού και η στιγμή που τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. 

Συγκεκριμένα, 659.000 χρήστες (περισσότερο από μισό εκατομμύριο) είδαν την ανάρτηση - video ενώ περισσότεροι από 21.000 άνθρωποι επισήμαναν ότι τους "άρεσε". Οι παρακολουθήσεις του video (view) έφτασαν τις 212.000 (!!!!) αριθμός ρεκόρ για τα 10 χρόνια που το e-evros.gr είναι στον αέρα.

Συνολικά το πόστ “άγγιξε” πάνω από μισό εκατομύριο χρήστες, πράγμα που συνέβη μέσω των χιλιάδων "like" και και τους 2001 χρήστες που το μοιράστηκαν με τους φίλους τους. Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος!

Νωρίτερα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνων, ο Εθνικός Ύμνος εψάλη από τους επαγγελματίες στρατιωτικούς μουσικούς της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης.

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες απέδειξαν εθνική περηφάνεια που ξεφεύγει από τα τοπικά όρια και απλώνεται πανελλαδικά, τιμώντας το e-evros.gr με τα σχόλια και την υποστήριξή τους.

Να σημειώσουμε πως το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στις 350.000 πριν από περίπου ένα χρόνο.

Νέος στόχος μας πλέον το 1.000.000 που χάρη σε όλους εσάς σίγουρα είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και αξιόπιστα.

Η σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας στο Facebook:

 

Συμβαίνει τώρα (12:00): Λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση στην #Αλεξανδρούπολη. Ο Εθνικός Ύμνος και η αποκάλυψη της σημαί...

Posted by e-evros.gr on Wednesday, October 28, 2015