nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Νεκρός 49χρονος τουρίστας σε καταρράκτη της Σαμοθράκης
27-06-2025
Χωρίς τις αισθήσεις του εντόπισαν λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής οι διασώστες έναν 49χρονο τουρίστα που είχε εγκλωβιστεί στον καταρράκτη Κρεμαστό Νερό στη Σαμοθράκη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από το πρωί της Παρασκευής σήμανε συναγερμός για τον αγνοούμενο Ρουμάνο τουρίστα. Στο σημείο μεταφέρθηκε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ένα πλοίο του Λιμενικού.
Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο λιμάνι Καμαριώτισσα, απ' όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Να σημειωθεί ότι λόγω του δύσβατου και δυσπρόσιτου της περιοχής,καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των διασωστικών δυνάμεων, τόσο ως προς τον εντοπισμό των τραυματιών όσο και ως προς τη μεταφορά τους.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώντα.
σαν σημερα
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







