Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Αθλητικά Νέα

O Αλεξανδρουπολίτης φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού Θωμάς Θωμάς
O Αλεξανδρουπολίτης φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού Θωμάς Θωμάς

O Αλεξανδρουπολίτης φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού Θωμάς Θωμάς πανηγύρισε μαζί με τους ερυθρόλευκους

26-04-2017

Ο Αλεξανδρουπολίτης Θωμάς Θωμάς και ο Γιάννης Ντουρουντός, πρώην φοιτητής στα ΤΕΦAΑ Κομοτηνής και πρώην γυμναστής του Πανθρακικού και της Ξάνθης πανηγύρισαν μαζί με τους ερυθρόλευκους τη Κυριακή την κατάκτηση του 44ου Πρωταθλήματος της ομάδας, που δείχνει να διασφαλίζεται και μαθηματικά μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Θωμάς Θωμάς, παλιός πρωταθλητής Ελλάδος αλλά και Βαλκανιονίκης στο τριπλούν (καθώς το τριπλούν είχε παράδοση στην Αλεξανδρούπολη και πριν εμφανιστεί η Πηγή Δεβετζή), εργάζεται την τελευταία διετία ως φυσιοθεραπευτής στην ομάδα του Ολυμπιακού και γιόρτασε την Κυριακή την ονομαστική του εορτή με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, έπειτα από το 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Θωμάς Θωμάς έχει μεγάλο παρελθόν σε σπουδαίες ομάδες, έχοντας εργαστεί και στον «αιώνιο αντίπαλο» Παναθηναϊκό επί Όσιμ, στον Απόλλωνα Σμύρνης πριν πάει στον Ολυμπιακό αλλά πριν τέσσερα χρόνια και στον Πανθρακικό. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος που έχει σχέση με την περιοχή μας και βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Δείτε περισσότερα για τον Θωμά όπως και το τι δήλωσε και πόσταρε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο thrakisports.gr