Σήμερα είναι: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Ανδρέας Παπανδρούδης νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου

Ο Ανδρέας Παπανδρούδης νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου

22-10-2018

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 21 Οκτωβρίου η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.

Στο Νομό λειτούργησαν 2 εκλογικά κέντρα, στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα.

Οι συνδυασμοί που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία ήταν 2, και συγκεκριμένα η «Ανεξάρτητη Ενωτική Ιατρική Κίνηση» με επικεφαλής τον πρώην γραμματέα του Ι.Σ.Ε. Ανδρέα Παπανδρούδη, οφθαλμίατρο στο Διδυμοτείχο, και η «Ιατρική Συνεργασία» με επικεφαλής ψηφοδελτίου τον Ακτινολόγο, Επίκουρο Καθηγητή του ΔΠΘ και της επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Σάββα Δευτεραίο.

Η κάλπη εξέλεξε πρώτο με διαφορά 13 ψήφων τον επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Ιατρική Κίνηση». Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Παπανδρούδης έλαβε 182 ψήφους, έναντι του Σάββα Δευτεραίου με 169.

Ο νέος Πρόεδρος των γιατρών του Έβρου, δήλωσε μετά την εκλογή του πως σκοπός της παράταξης του, αλλά και του ιδίου προσωπικά, είναι πάνω από όλα η ενότητα.

«Τώρα που ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς που συμμετείχαν. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι, ώστε να λύσουμε τα προβλήματα των γιατρών του Έβρου», επισήμανε ο Ανδρέας Παπανδρούδης.

Μαρίνα Κριτού 

Δείτε εδώ τους εκλογικούς συνδυασμούς

MENOYME ΑΣΦΑΛΕΙΣ