Σήμερα είναι: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
greek english turkish
SOHO Δερέμπεης μικρό ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Με το ταχύπλοο "Ζέφυρος" ταξίδεψε ο βουλευτής Έβρου
Με το ταχύπλοο "Ζέφυρος" ταξίδεψε ο βουλευτής Έβρου

Ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Α. Δημοσχάκης επισκέφθηκε τη Σαμοθράκη (photos)

02-07-2019

Τη Σαμοθράκη επισκέφθηκε εχθές ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Αναστάσιος Δημοσχάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής  του περιοδείας.

Ο κ. Δημοσχάκης έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο νησί της Νίκης και έχει αναδείξει εδώ και 4,5 χρόνια κοινοβουλευτικά πολλά ζητήματα που αφορούν τη Σαμοθράκη όπως για παράδειγμα το πρόβλημα της συγκοινωνίας του νησιού, το πρόβλημα αποκομιδής των απορριμάτων, τα  προβλήματα του Κέντρου Υγείας, το θέμα της Λιμνοδεξαμενής Ξηροποτάμου, τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία και πολλά άλλα.

Η πρώτη του στάση στο νησί ήταν το τοπικό λιμεναρχείο όπου εκεί συζήτησε  με το Λιμενάρχη και με τα υπόλοιπα στελέχη τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, προβλήματα τα οποία είχε ασχοληθεί αυτά τα 4,5 χρόνια που είναι βουλευτής Έβρου.

Επίσης  επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα αλλά και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαμοθράκης. Ο βουλευτής είχε επαφές και με εκπροσώπους υπηρεσιών αλλά και με κατοίκους, με τους οποίους συνομίλησε για θέματα που τους απασχολούν και δεσμεύτηκε για την προώθηση των ζητημάτων που του έθεσαν, μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων.