Αθλητικά Νέα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μας θέλει στο πλευρό του τη νέα αγωνιστική περίοδο - Ξεκινούν οι εγγραφές  των τμημάτων

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μας θέλει στο πλευρό του τη νέα αγωνιστική περίοδο - Ξεκινούν οι εγγραφές των τμημάτων

16-08-2019

Όταν η διοίκηση του κ.Τζανίδη Νίκου και των συνεργατών του ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού είχε δηλώσει μεταξύ των άλλων, ότι η ιστορία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, επιβάλλουν λίγα λόγια και πολλές πράξεις. "Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε κάθε μας δύναμη, σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να συνεχιστεί η ένδοξη ιστορία του ΕΘΝΙΚΟΥ."

Σήμερα η νέα διοίκηση έχει να επιδείξει αρκετό «αφανές» προς το παρόν έργο, το οποίο όμως γίνεται αντιληπτό απ την πρώτη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου «Κώστας Χριστοφορίδης» που αλλάζει μορφή!

Αυτό το προπονητικό κέντρο περιμένει φέτος τους νέους ποδοσφαιριστές, τα νέα ταλέντα που αγαπούν το ποδόσφαιρο!

Από 19 Αυγούστου και ώρες 17:00 – 20:00 ξεκινάνε οι εγγραφές στο Προπονητικό  κέντρο «Κώστας Χριστοφορίδης».

Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Εθνικού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Προπονητής της Α' ομάδας είναι ο Παπαράδης Σάκης με συνεργάτη τον Παπαπαντελή Νικήτα. Στην Β' ομάδα προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Αποστολίδης με συνεργάτη τον Κώστα Σταυρουλάκη. Υπεύθυνος οργάνωσης και προπονητής τερματοφυλάκων των ακαδημιών θα είναι ο Άκης Πατσίδης. Προπονητής της Κ16 θα είναι ο Γιάννης Λαμπίδης, της Κ14 ο Χρήστος Αγοράκης, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το όνομα του προπονητή της Κ12.

Στις ακαδημίες επίσης θα είναι προπονητές οι κύριοι Πιτιακούδης, Ρεμπούτζιας και Δαστερίδης.

Όπως φαίνεται ο μεγάλος στόχος της Νέας διοίκησης του Ποδοσφαιρικού Εθνικού, αρχίζει να υλοποιείται με την οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών του.

Ο  έφορος του τμήματος κ.Τζανίδης Νίκος και οι συνεργάτες του κατ'επανάληψιν έχουν τονίσει πως  στόχος και βασική προτεραιότητα του τμήματος είναι η άρτια οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών με έμπειρους Προπονητές-Παιδαγωγούς ώστε να γίνει πλήρης αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής μας και η στελέχωση της Ανδρικής ομάδας , όσο το δυνατό με περισσότερα παιδιά που θα προέρχονται από τις Ακαδημίες του Εθνικού μας.

"Το εγχείρημα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, αν οι συμπολίτες μας σταθούν αρωγοί στα σχέδια μας και εμπιστευθούν τα παιδιά τους σε ένα Διοικητικό και Προπονητικό team που θα εργάζονται και θα προπονούνται σε ιδανικές συνθήκες με άριστη υλικοτεχνική υποδομή, με αγάπη για τον αθλητισμό και προπάντων με Άριστη Διαπαιδαγώγιση των νεαρών αθλητών."

Το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα όπως φαίνεται στον πίνακα.

Στο έργο αυτό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης χρειάζεται την βοήθεια μας για τον λόγο αυτό ζητά από τους φιλάθλους να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή με την οικονομική βοήθεια η οποία γίνεται μέσω χορηγικών προτάσεων αλλά και με την προαριθμημένη «κάρτα φιλάθλου» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Η διάθεση των χορηγικών προϊόντων καθώς και η αγορά της κάρτας μέλους γίνεται από τα μέλη της διοίκησης, το καταστημα επίπλων Βαλσαμίδη, το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Evros Car και από την Γραμματεία του συλλόγου στο προπονητικό μας κέντρο «Κώστας Χριστοφορίδης» (Μαρακανά).

Τρόποι επικοινωνίας με το Ποδοσφαιρικό τμήμα είναι οι εξής:
1. Διεύθυνση: Φιλάμονος 1 , Τ.Κ. 68100, Αλεξανδρούπολη
2. Τηλέφωνο: 2551083500
3. FAX: 2551083535
4. E-MAIL: ethnikos_1927@yahoo.gr
5. Σελίδα στο Facebook: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ποδόσφαιρο https://www.facebook.com/mgsethnikospodosfairo/
6. SITE Ερασιτέχνη Εθνικού: mgs-ethnikos.gr