Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Αθλητικά Νέα

Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης επιστρέφει στον Ολυμπιακό

05-04-2017

Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης, που κατάγεται από το Τυχερό Έβρου, το ερχόμενο καλοκαίρι επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Εγινε επίσημο από τα χείλη του μάνατζέρ του. Ο Πανιώνιος έχει ήδη πάρει και χρήματα για τον νεαρό άσο, ο οποίος γυρίζει στην ομάδα όπου έμαθε ποδόσφαιρο. Η πίστη του 23χρονου μέσου είναι άξια αναφοράς. Ποιος, άραγε, πίστευε ότι θα φορούσε και πάλι τα "ερυθρόλευκα"; Μάλλον μόνο ο ίδιος.

Οταν έφευγε το 2013 για να πάει δανεικός στον Πλατανιά και μετά να γίνει παίχτης των "κυανέρυθρων" έμοιαζε να έχει την τύχη των περισσότερων παιδιών από τις ακαδημίες των "μεγάλων" ομάδων. Και όμως ο μικρός το δέμας διεθνής κάθε χρόνο γινόταν και καλύτερος. Φέτος είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του "Πανιώνιου θαύματος".

Ο Σκίμπε μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα για το πρόσφατο ματς με το Βέλγιο. Η ομάδα του Πειραιά πληρώνει τη σχετική οψιόν («buy back» την ονομάζουν) που είχε συμφωνηθεί για να πάρει πίσω ένα δικό της παιδί.

Αν αυτό δεν είναι επιτυχία του γεννημένου στην Αλεξανδρούπολη, τότε ποια είναι; Μπήκε στο στόχαστρο των κορυφαίων της Σούπερ Λίγκας. Ταλέντο από τα λίγα. Δούλεψε όμως και μάλιστα πολύ για να μη μείνει ένα ταλέντο όπως τόσα άλλα.

Ο Ολυμπιακός τού δίνει μια ευκαιρία που ο ίδιος ο Σιώπης κέρδισε με το σπαθί του. Γίνεται παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν σταματάει η ζωή όταν μετά τις ακαδημίες δεν έρχεται αμέσως η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα. Είναι σκληρό το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει χώρος για όλους.

Ο Σιώπης αποδεικνύει τη δύναμη της πίστης, της θέλησης και της σκληρής δουλειάς. Ανταμείβεται για αυτά. Ο Ολυμπιακός κάνει μια νέα επένδυση, πιο σπουδαία, πάνω του.

Ο Εβρίτης μέσος έχει ήδη γίνει ένα από τα πρόσωπα της ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Ελλάδα. Η συνέχεια και η διάρκεια στο μεγάλο λιμάνι, πάντως, θα παραμείνει μια δύσκολη αποστολή. Για ποιον δεν είναι;

Δείτε παλαιότερη συνέντευξη του Μανώλη Σιώπη στο e-evros.gr κάνοντας κλικ εδώ