Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Γιάννης, ο λεβέντης, ο Τσολάκης από την Αλεξανδρούπολη, πάει στο Surviror!

Ο Γιάννης, ο λεβέντης, ο Τσολάκης από την Αλεξανδρούπολη, πάει στο Surviror!

22-12-2021

Ο Γιάννης Τσολάκης από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον energy 98.5 είναι ένας μαχητής πλέον καθώς εδώ και λίγα 24ωρα ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο και από την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου θα τον απολαμβάνουμε στο reality επιβίωσης "Survivor"!

Όλοι όσοι τον γνωρίζουμε είμαστε σίγουροι πως θα ξεχωρήσει, όπως το έχει κάνει  άλλωστε μέσα από την δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς να του ευχηθούμε καλη επιτυχία και το κυριότερο όταν γυρίσει πίσω, ελπίζουμε να αργήσει πάρα πολύ αυτό, να έχει πάνω από όλα την υγεία του.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Τσολάκη

Είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση.

Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης.

Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η... δουλειά!

e-evros.gr @newsroom