Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πολιτευτής Έβρου- Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ «Ελληνικής Λύσης» κ. Μαργαρίτης Κίρκος.
Ο Πολιτευτής Έβρου- Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ «Ελληνικής Λύσης» κ. Μαργαρίτης Κίρκος.

Ο Μαργαρίτης Κίρκος μιλά για την παράνομη αλιεία των τουρκικών αλιευτικών σκαφών

23-09-2021

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2021,ο Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ - πολιτευτής "Ελληνικής Λύσης" και Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης κ. Κίρκος Μαργαρίτης έστειλε δελτίο τύπου, που αναφέρεται στην παράνομη αλιεία των τουρκικών αλιευτικών σκαφών στο Θρακικό Πέλαγος τα οποία "αλωνίζουν" ανεξέλεγκτα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κίρκος Μαργαρίτης αναφέρει:


"Η Τουρκία σταθερά συνεχίζει την παραβατική συμπεριφορά της και την προκλητικότητα τας, σε όλους τους τομείς.

Θέμα των ημερών για ακόμη μία φορά είναι η παράνομη αλιεία των τουρκικών αλιευτικών σκαφών στο Θρακικό Πέλαγος και όχι μόνο. Οι Έλληνες αλιείς είναι αγανακτισμένοι, η Ελληνική Κυβέρνηση αρκέστηκε σε ένα διάβημα προς την Τουρκική πλευρά. Οι Έλληνες αλιείς συμμορφώνονται στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι μπαίνουν και ρημάζουν τις θάλασσες μας, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Το λιμενικό απλά τους συστήνει να φύγουν, χωρίς να υπάρχει καμία σύλληψη, κανένα πρόστιμο. Γιατί αυτές τις υποδείξεις έχουν.

Που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση να προστατέψει τα "σύνορα της"...; Που είναι η FRONTEX...; Τι κάνουν τα μπαλόνια...;

Από την άλλη οι ψαράδες μας, όταν βγαίνουν οι Τούρκοι, είναι υποχρεωμένοι να μείνουν άπραγοι, για να μην εμπλακούν σε κάποιο επεισόδιο. Ερωτώ λοιπόν, τι μπορεί να προσφέρει το διάβημα του κυρίου Δένδια;"