Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Νίκος Κατσούλης (Nico Tattoo) ξανά στην κορυφή!

Ο Νίκος Κατσούλης (Nico Tattoo) ξανά στην κορυφή!

24-10-2019

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ για την 6η έκδοση του Balkan Thessaloniki Tattoo convention, του κορυφαίου φεστιβάλ δερματοστιξίας στη Θεσσαλονίκη.

Το Balkan Thessaloniki Tattoo convention, ξεκίνησε πριν 6 χρόνια στην πόλη με όραμα να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ tattoo στα Βαλκάνια... και τα κατάφερε!

150 Έλληνες και ξένοι tattoo artists έδωσαν το παρών στο ετήσιο ραντεβού των tattoo lovers από το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δικός μας Νίκος Κατσούλης (Nico Tattoo) με την ομάδα του.

Εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, απέσπασε το 1ο & το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Best Japanese" μεγαλώνοντας τη συλλογή του αποδεικνύωντας για μια ακόμη φορά πως  η ομάδα  "Nico Tattoo"... "κεντάνε" το δέρμα!

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 1999 μέχρι και σήμερα το Nico Tattoo Crew κατέχει τις περισσότερες διακρίσεις σε διαγωνισμούς που έχουν γίνει στην Ελλάδα!

Ο Νίκος Κατσούλης είναι αδιαμφισβήτητα ένας εκ των πρώτων Ελλήνων που ασχολήθηκαν με το tattooing και η κορυφή του ανήκει!

Σ.Κ