Σήμερα είναι: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ SOHO ALL4U

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Ο Παρμενίωνας 2018 μέσα από τη ματιά του e-evros.gr (video + φωτος)

Ο Παρμενίωνας 2018 μέσα από τη ματιά του e-evros.gr (video + φωτος)

15-10-2018

Η νύχτα έγινε μέρα και η μέρα νύχτα το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής αντίστοιχα, στον Έβρο.

Η τελική φάση της άσκησης "Παρμενίων" στο Πεδίο Βολής Αετός "άστραψε και βρόντηξε" την Αλεξανδρούπολη, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα και εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Για ακόμη μια χρονιά το Ελληνικό στράτευμα επέδειξε τις δυνατότητές του, διαμηνύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις την μαχητική του ετοιμότητα.

Άρματα, ελικόπτερα, αεροπλάνα, στρατιωτική & πολιτική ηγεσία έδωσαν βροντερό παρόν, στην μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση που λαμβάνει χώρα στην Ελληνική επικράτεια.

Ο πιο δυναμικός και πλέον εκρηκτικός "Παρμενίωνας" πραγματοποίηθηκε φέτος, με μεγάλο όγκο πυρών και άριστη τακτική εκτέλεση στα πεδία βολής "Αετός" & "Ψηλός Στάλος".

Με το συντονισμό και την άρτια οργάνωση του Αντιστράτηγου Διοικητή της Δ'ΣΣ Γιωργίου Καμπά, και υπό το βλέμμα του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διατράνωσαν την αποφασιστικότητα, την πειθαρχία και τη δύναμή τους, αφήνοντας του παρευρισκόμενους... άφωνους.

Το παρόν στην Αλεξανδρούπολη έδωσαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, αλλά και η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλια – Τσαρουχά.

Το e-evros.gr σας μεταφέρει σε μια ολοκληρωμένη και άξια της άσκησης παραγωγή, όλα όσα συνέβησαν επί γης αλλά και αέρος.

Οι φωτογραφίες είναι του Α. Μαργαρίτη ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμα 100 περίπου εδώ.

Απολαύστε το βίντεο: