Σήμερα είναι: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό ΚΡΟΝΟΣ JOY

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο δικηγόρος και περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Κωνσταντίνος Εξακουστός αποτελεί το νέο μέλος της ΕΝΑ
Ο δικηγόρος και περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Κωνσταντίνος Εξακουστός αποτελεί το νέο μέλος της ΕΝΑ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου κ. Εξακουστός το νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

30-05-2017

Ο Αλεξανδρουπολίτης δικηγόρος και περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Κωνσταντίνος Εξακουστός αποτελεί  το νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος.

Στα νέα μέλη προστέθηκε επίσης και ο μηχανολόγος μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Χασάν Χασάν.

Η ΕΝΑ το προηγούμενο διάστημα με τις δύο επιτυχημένες της εκδηλώσεις σε Κομοτηνή για την ανάπτυξη της Θράκης και σε Ξάνθη για τον καπνό, τόνισε τη σημασία που έχει η Θράκη για την επόμενη μέρα στη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τα δύο ονόματα των κ.κ. Εξακουστού και Χασάν έρχονται να προστεθούν σε αυτά των δύο ιδρυτικών μελών της ΕΝΑ από τη Θράκη, της αρχηγού της αντιπολίτευσης στο δήμο Κομοτηνής Φελίνας Καζάκου και της Αντιδημάρχου του Δήμου Ξάνθης Αλεξίας Γκιρτζίκη.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) καλωσορίζει τον κ. Κ. Εξακουστό και τον κ. Χ. Χασάν, τονίζοντας για άλλη μια φορά την παρεμβατική της παρουσία σε κάθε περιοχή της χώρας, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, επιτυχημένους επαγγελματίες και επιστήμονες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και όπου θα συνεχίσει να επιδιώκει την αναπτυξιακή προοπτική των τοπικών κοινωνιών, να αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους προς όφελος της προόδου και της ανάπτυξης, για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα.