Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης,
Στιγμιότυπο από το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης,

Ο Σεφερλής καλεσμένος του "Make a Wish" στην Αλεξανδρούπολη για τον μικρό Θεοδόση

17-11-2017

Όπως είναι γνωστό, ο Μάρκος Σεφερλής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα παιδιών. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μείνει ασυγκίνητος στην ιστορία του μικρού Θεοδόση από την Αλεξανδρούπολη.

Ο Θεοδόσης είναι ένα αγόρι 10 χρονών το οποίο τον περασμένο Αύγουστο αρρώστησε από λευχαιμία. Το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος), η κορυφαία αυτή Φιλανθρωπική Οργάνωση που βοηθά τα παιδιά παγκοσμίως και επιδιώκει να πραγματοποιήσει τα όνειρα παιδιών που απειλούνται από σοβαρές ασθένειες έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Και ποιο ήταν αυτό; Να γνωρίσει από κοντά τον Μάρκο Σεφερλή!

Την Πέμπτη λοιπόν ο μικρός βρέθηκε στην απογευματινή παράσταση του ηθοποιού που παιζόταν στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης και έζησε το όνειρο του!

Παρακολούθησε στα μπροστινά καθίσματα την παράσταση «Άλλος για survivor», γέλασε και φυσικά γνώρισε από κοντά τον αγαπημένο του κωμικό.

Εμείς να ευχηθούμε ο μικρός Θεοδόσης να γίνει σύντομα καλά και να γελάει πάντα στη ζωή του όπως έκανε σήμερα.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish Ελλάδος:

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.680 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!