Σήμερα είναι: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
greek english turkish
ALL4U JOY ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Ποιά παιδιά θα πάνε δωρεάν κατασκήνωση για φέτος

ΟΑΕΔ: Ποιά παιδιά θα πάνε δωρεάν κατασκήνωση για φέτος

03-06-2016

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους και τους παροχους του προγράμματος δωρεάν κατασκηνώσεων 2016 για παιδιά εργαζομένων και ανέργων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 01.06.2016 μέχρι την 03.06.2016 και ώρα 23:59.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 06.06.2016 και ώρα 14:00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις περιπτώσεις παιδιών που και οι δύο γονείς τους έχουν καταθέσει ως δικαιούχοι αποδεκτή αίτηση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, τα παιδιά έχουν αποδοθεί στον γονέα με τα περισσότερα μόρια στο Μητρώο Δικαιούχων,

ενώ ο άλλος γονέας εμφανίζεται στον Πίνακα Αποκλειομένων με την ένδειξη «Δεν έχουν δηλωθεί ωφελούμενα τέκνα που να πληρούν τις προϋποθέσεις».

Οι λίστες με τα αποτελέσματα εδώ: http://www.oaed.gr/-/anartese-prosorinon-apotelesmaton-kataskenotikou-programmatos-etous-2016

Πηγή: madata.gr