Κάτι τρέχει στον Έβρο

Οι Εθνοφύλακες της Τραϊανούπολης τίμησαν στην 25η Μαρτίου (εικόνες)

Οι Εθνοφύλακες της Τραϊανούπολης τίμησαν στην 25η Μαρτίου (εικόνες)

26-03-2021

Πόση δύναμη άραγε δίνει στον Έλληνα η θέα της σημαίας μας να κυματίζει; Πόση ιστορία κρύβει, πόση δύναμη, πόση υπομονή και πόση επιμονή απέναντι στους εχθρούς μας ορατούς και αόρατους και πόση αισιοδοξία δείχνει ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό και ότι εμείς πάλι, όπως πάντα, θα τα καταφέρουμε.

Αυτή την δύναμη θέλησαν να δώσουν οι Εθνοφύλακες της Τραϊανούπολης εχθές ανήμερα της 25ης Μαρτίου στους κατοίκους των χωριών του Έβρου με την παρουσία τους.

"Στα 200 χρόνια ελευθερίας της πατρίδας περάσαμε από τα χωριά του τομέα μας του ταγματος Εθνοφυλακής ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ για να δηλώσουμε την παρουσία μας εξυψώνοντας το ηθικό των κατοίκων.

Είμαστε εδώ και θα είμαστε παρών οτιδήποτε και αν χρειαστεί.
Θα προστατεύσουμε τον τόπο μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να σκεφτεί κάτι αλλο!" έγραψαν  στην λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησαν και σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης.

Οι Εθνοφύλακες της Τραϊανούπολης τίμησαν στην 25η Μαρτίου (εικόνες) Οι Εθνοφύλακες της Τραϊανούπολης τίμησαν στην 25η Μαρτίου (εικόνες) Οι Εθνοφύλακες της Τραϊανούπολης τίμησαν στην 25η Μαρτίου (εικόνες) Οι Εθνοφύλακες της Τραϊανούπολης τίμησαν στην 25η Μαρτίου (εικόνες)