Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Οι επόμενες «εμπορικές κινήσεις» στο Διδυμότειχο: «Είμαστε εδώ για να αντιστρέψουμε την αρνητική πορεία»

Οι επόμενες «εμπορικές κινήσεις» στο Διδυμότειχο: «Είμαστε εδώ για να αντιστρέψουμε την αρνητική πορεία»

27-10-2018

«Μας λείπουν οι υποδομές και το σοβαρό ενδιαφέρον από το κράτος των Αθηνών. Εδώ νομίζω πως πρέπει να εστιάσουμε. Στην Ιστορία και στην Γεωγραφική μας θέση. Καλή διάθεση, υπομονή και επιμονή, και θα τα καταφέρουμε να αντιστρέψουμε την πράγματι αρνητική πορεία μας. Ας είμαστε αισιόδοξοι».

Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Διδυμοτείχου ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

Η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυξημένη κατά 20% προσέλευση σε σχέση με προηγούμενη εκλογική διαδικασία.

 Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε επτά μέλη ΔΣ και δυο αναπληρωματικά.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής άτομα:

Πρόεδρος: Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Γεωργιάδης

Γενικός Γραμματέας: Ηλίας Σαλιαρίδης

Ταμείας: Γιώργος Θεοδοσιάδης

Σύμβουλοι: Βασιλική Χατζηπεντίδου, Χρυσή Καΐσα, Σουλτάνα (Τάνια) Μίτκα

Σε ό,τι αφορά τους στόχους και το όραμα της νέας διοίκησης ο Δ.Παπακωνσταντίνου επισημαίνει πως παρά τις δυσκολίες, το Διδυμότειχο τόσο σε εμπορικό όσο και σε επίπεδο ιστορικής/ τουριστικής προβολής έχει πολλά να προσφέρει και προς αυτήν την κατεύθυνση γίνεται και ο ανάλογος σχεδιασμός.

«Το Διδυμότειχο έχει ιστορία χιλιάδων ετών. Έχει υπάρξει εμπορικό και οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, για πολλούς αιώνες. Αν κάνετε στον χάρτη, με έναν διαβήτη, έναν κύκλο με κέντρο το Διδυμότειχο, και ακτίνα 500 χιλιόμετρα, θα ανακαλύψει κανείς την περιοχή που μπορεί άμεσα κανείς να επιχειρήσει με έδρα το Διδυμότειχο».