Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι μικροί αθλητές του ΝΟΑ κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις στους Ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Θεσσαλονίκη

Οι μικροί αθλητές του ΝΟΑ κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις στους Ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Θεσσαλονίκη

26-10-2020

Ακόμη και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι μικρές αθλητές αλλά και οι αθλήτριες της Αλεξανδρούπολης κατέκτησαν εξαιρετικές θέσεις στους αγώνες Optimist & Laser 4.7 ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020!

Στο διασυλλογικό αγώνα Optimist & Laser 4.7 ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020 που διοργάνωσε ο Ομιλος Θαλασσίων Αθλημάτων στην Θεσσαλονίκη 24-25 Οκτωβρίου 2020 συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα optimist του ΝΟΑ. Οι νεαροί αθλητές 10 και 9 χρονών συμμετείχαν σε ένα δύσκολο από πλευράς καιρικών συνθηκών αγώνα όπου επικρατούσαν βόρειοι άνεμοι εντάσεως έως και 5 μποφόρ . Παρά τις δυσκολίες οι αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις.

Αναλυτικά συμμετείχαν η Γιαννακίδου Δέσποινα 6η κορασίδα και 21η θέση γενικής, ο Μπιζέρας Παναγιώτης 4ος στους παίδες 23η θέση γενικής , ο Γιαννακίδης Πολυχρόνης 5ος στους παίδες και 24η θέση στην γενική, η Κουδουμάκη Σοφία 7η κορασίδα και 26η θέση γενικής και ο Χατζής Δημήτριος 7ος στους παίδες και 27η θέση γενικής. Συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή του ομίλου Άγγελο Ανάσογλου που συνόδευε την αποστολή .