Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Οι Πρόσκοποι «τα μαζεύουν & φεύγουν» από το Παλιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – εισήγηση στην Δημ.Κοινότητα

Οι Πρόσκοποι «τα μαζεύουν & φεύγουν» από το Παλιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – εισήγηση στην Δημ.Κοινότητα

27-10-2018

Σε αναζήτηση νέου χώρου για τη στέγαση των συγκεντρώσεων και των δραστηριοτήτων τους, βρίσκεται το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης.

Αφού η αιφνίδια διακοπή ρεύματος έχει αφήσει τους πάνω από 100 μικρούς και μεγάλους Προσκόπους στο χώρο του Παλιού Νοσοκομείου, στο σκοτάδι και στο κρύο, ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την εύρεση ενός νέου προσκοπικού «σπιτιού».

Σε αυτό το πλαίσιο, στην επόμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, η Πρόεδρος και Πρόσκοπος Όλγα Βρετοπούλου, εισηγείται την γνωμοδότηση των μελών για την παραχώρηση οικοπέδων από το Δήμο Αλεξανδρούπολης στο 2ο Σύστημα Προσκόπων.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα.

Δείτε τα θέματα:

Ενημερώσεις

1. Κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας χριστουγεννιάτικης υπαίθριας αγοράς.  (Εισηγ. κ. Πρόεδρος)

2. Γνωμοδότηση για την ανταλλαγή – αντικατάσταση του 50% οικοπέδου έκτασης 900 τ.μ. ιδιοκτησίας Βουντζιουκλή Γεωργίου (υπ΄ αριθ. 352 στο Ο.Τ. 119 Ρ.Σ. Απαλού) με διαθέσιμο δημοτικό οικόπεδο έκτασης 450 τ.μ. (υπ΄ αριθ. 281 στο Ο.Τ. 55 Ρ.Σ. Απαλού). (Εισηγ. κ. Πρόεδρος)

3. Γνωμοδότηση σχετικά με την ανανέωση παραχώρησης διαφημιστικής εκμετάλλευσης στάσεων στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης Α.Ε. (Εισηγ. κ. Πρόεδρος )

4. Γνωμοδότηση σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση έκτασης 45,00 τ.μ. εντός της πλατείας Ελευθ. Βενιζέλου (Ο.Τ. 107 Α) σε Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. (Εισηγ. κ. Πρόεδρος )

5. «Υιοθεσία» δημόσιου χώρου (Πάρκου) στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Μαΐστρου. (Εισηγ. κ. Ναϊτίδης Ι.)

6. Γνωμοδότηση παραχώρησης οικοπέδων στο 2ο σύστημα Προσκόπων. (Εισηγ. κ. Πρόεδρος)

7. Σύνταξη Κανονισμού Λειτουργίας του χώρου Αναψυχής και Άθλησης του Πλατανότοπου Μαΐστρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. (Εισηγ. κ. Πρόεδρος)

8. Κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας θρησκευτικών εμποροπανηγύρεων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.  (Εισηγ. κ. Πρόεδρος)

9. Καθορισμός δημοτικών κοινοχρήστων χώρων για την προβολή υπαίθριων διαφημίσεων. (Εισηγ. κ. Καλυμνιός Π. )