Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ & του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ & του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας

Όλα έτοιμα στην Αλεξανδρούπολη για την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου!

07-07-2018

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΛΑ με θέμα την υποδοχή κρουαζιερόπλοιου Salamis Filoxeneia, που αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι την Τρίτη στις 10 Ιουλίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος της Αλεξ/πολης κ .Βαγγέλης Λαμπάκης, ο πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΑ κ. Χρήστος Δούκας και ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Χρήστος Δούκας και ο κ. Χατζημιχαήλ ανακοίνωσαν ότι η πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί το κρουαζιερόπλοιο. Εχουν γίνει όλες οι ενέργειες όσον αφορά την ενημέρωση και τη διαδικασία της υποδοχής.

Συγκεκριμένα ο κ. Δούκας τόνισε ότι οι υποδομές του λιμένα, οι εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες θα αξιοποιήσουν αυτή την επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου στοχεύοντας και σε νέες αφίξεις.

Με τη σειρά του ο κ. Χατζημιχαήλ ενημέρωσε και αυτός ότι όλες οι απαραίτητες ενέργειες έχουν ολοκληρωθεί, και προσδοκά αυτές να προσδώσουν υπεραξία στο γεγονός. Όλες οι ενέργειες, οι συνεννοήσεις στόχευαν να γίνουν οι ταξιδιώτες, μέσα από την εμπειρία τους, πρεσβευτές της Αλεξανδρούπολης στην πατρίδα τους. 

Τόνισε επίσης ότι είμαστε μια ώριμη τουριστικά περιοχή, έτοιμη να ικανοποιήσει  τουρίστες με προσδοκίες. Η αντιμετώπιση προς τους ταξιδιώτες θα είναι επαγγελματική και δεν θα στηθούν πρόχειρα πανηγύρια φτιαγμένα για επικοινωνιακά τρικ.

Η αγορά της Αλεξ/πολης είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί Κύπριους κατά κύριο λόγο επισκέπτες, έχουν ενημερωθεί οι επαγγελματίες και είναι ευνοϊκή η συγκυρία με τις τρέχουσες εκπτώσεις.