Σήμερα είναι: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό JOY ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Όλα τα παιδιά στο σχολείο με χαμόγελο: Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Αλεξανδρούπολη

Όλα τα παιδιά στο σχολείο με χαμόγελο: Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Αλεξανδρούπολη

22-08-2019

Δράση αναλαμβάνει το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Τώρα που οι μικροί μαθητές ετοιμάζονται για το νέο σχολικό έτος, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα σχολικά είδη, με γονείς και παιδιά να βρίσκονται υπ’ ατμόν για τον…ετήσιο ανεφοδιασμό!

Το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για όσα παιδιά τα έχουν ανάγκη, ώστε να μη λείψει τίποτα από την τσάντα κανενός μαθητή.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν και να στηρίξουν έμπρακτα τους μικρούς μαθητές μπορούν να προσφέρουν: σχολικά βοηθήματα, τσάντες, κασετίνες και λοιπά σχολικά είδη καθώς επίσης αθλητικές φόρμες, αθλητικά παπούτσια να τα φέρουν μπροστά στο κτήριο της Δημαρχίας (Λ. Δημοκρατίας 306), προκειμένου να δοθούν σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν μπορούν να τα αγοράσουν.

Η δράση «Δεν πετώ...χαρίζω σχολικά είδη» θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο από Δευτέρα 26-08-2019 έως Παρασκευή 30-08-2019, 10:00-2:00 πρωί και 7:00-9:00 απόγευμα.

καλή σχολική χρονιά με υγεία για όλους...

Μια πρωτοβουλία την οποία μπορούμε, και αξίζει να στηρίξουμε όλοι μας.