Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ξυλοτεχνική
Ξυλοτεχνική
Κουζίνα - Ντουλάπα - Πόρτα - Ειδικές κατασκευές
Voll Haus

Sauare
Sauare
Café bar
Πλατεία Παλαγίας

Thermocarbon
Thermocarbon
Κάρβουνα - Πέλλετ
Λ. Δημοκρατίας 104

Εκπαιδευτήρια - Φροντιστήρια

English World - Σκερλετοπούλου Ελένη (Φροντιστήριο ξένων γλωσσών)

 English World - Σκερλετοπούλου Ελένη - Φροντιστήριο ξένων γλωσσών
(Φροντιστήριο ξένων γλωσσών)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη & Κίου γωνία
Τηλέφωνο: 2551025333 & 6942465375

 

Το φροντιστήριο English World ήρθε στην Αλεξανδρούπολη για να "λύσει τη γλώσσα" των σπουδαστών του έυκολα και γρήγορα με την χρήση εκπαιδευτικών εργαλείων, τα οποία είναι διασκεδαστικά και ειδικά προσαρμοσμένα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες.

Είναι πλέον γνωστό ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι δικαίωμα, υποχρέωση, προνόμιο και αναγκαιότητα όλων των ανθρώπων και όλων των ηλικιών.

Επίσημη γλώσσα 54 χωρών, τα αγγλικά αποτελούν πλέον τη κεντρική γλώσσα πλοήγησης του διαδικτύου ενώ παράλληλα αποτελούν τη βασική γλώσσα για τις διεθνείς επιχειρήσεις, τον παγκόσμιο τουρισμό και τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ άλλων.

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας αλλά και οποιασδήποτε άλλης βοηθάει έναν άνθρωπο να αισθάνεται, ακόμη περισσότερο, πολίτης της παγκόσμιας κοινωνίας μας! Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εnglish World, παρέχει στους μαθητές του, τίτλους σπουδών της αγγλικής γλώσσας και όχι μόνο!

Διδάσκονται Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά για να ταξιδεύετε με άνεση και στύλ ακόμα και στην ομιλία σας!

Βασικός μας στόχος είναι, ο σπουδαστής να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του.

Με τις σωστές μεθόδους που χρησιμοποιούμε τα παιδιά εξοικειώνονται, αγαπούν, επικοινωνούν με άνεση στη νέα δική τους γλώσσα. Και επειδή η γνώση είναι δύναμη, σκοπός μας είναι να δημιουργούμε καθημερινά όλο και πιο δυνατές μαθητές  για ένα καλύτερο μέλλον!

Η τεχνολογία περνάει στην εκπαίδευση χρησιμοποιώντας tablet μέσα στην αίθουσα για όλους τους μαθητές αλλά και το έξυπνο μολύβι και αναφερόμαστε στο talking pen που κάνει το μάθημα πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον! Φυσικά τα γυαλιά VR θα "ξετρελάνουν" τους φίλους μας καθώς αποτελούν μια πρωτοπόρα και βιωματική μοναδικά εμπειρία για κάθε μαθητή

Εφόσον ο κορονοϊός είναι εδώ εμείς δεν έχουμε ανάγκη! Σε περίπτωση ανάγκης τα μαθήματα δεν σταματούν στο English World. Συνεχίζουμε δυναμικά και διαδικτιακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ακόμη, επειδή οι εποχές είναι πιο περιορισμένες οικονομικά, σας προσφέρουμε μοναδικές προσφορές, μιλώντας για προσφορές μιλάμε για 2.500 ευρώ κέρδος και με δωρεάν συμμετοχή στα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας. Επιπλέον σας προσφέρουμε δωρεάν  εγγραφή για όλους και δώρο συλλεκτική τσάντα.

Για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και τους μαθητές Α' και Β' Δημοτικού εντελώς δωρεάν μαθήματα για όλη την χρονιά.

Κάνε την μάθηση των ξένων γλωσσών παιχνίδι!


Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Φροντιστήριο ξένων γλωσσών