Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δενδροφύτευση από την ομάδα "Άθλος Ορεστιάδας"!
Δενδροφύτευση από την ομάδα "Άθλος Ορεστιάδας"!

Oμόρφυνε περισσότερο τον κόσμο ο "Άθλος Ορεστιάδας"! - Αθλήτριες έδωσαν το δικό τους οικολογικό μήνυμα

19-06-2021
Οι αθλήτριες του συλλόγου "Άθλου Ορεστιάδας", άφησαν για λίγο τις προπονήσεις του βόλεϊ με σκοπό να ομορφύνουν ακόμη περισσότερο τον τόπο τους!
 
Δεν έχασαν λοιπόν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις προπονήσεις του γηπέδου και να στείλουν το δικό τους οικολογικό μήνυμα. Οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου συνοδευόμενες από τον προπονητή τους κ. Κωνσταντίνο Τεμελούδη και μέλη της διοίκησης του Άθλου, βρέθηκαν στο προαύλιο χώρο του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας όπου και πραγματοποίησαν δενδροφύτευση ομορφαίνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την εικόνα του σχολείου.
 
Με πολλά χαμόγελα και διάθεση προσφοράς οι αθλήτριες πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους χαρίζοντας παράλληλα μια επιπλέον "ανάσα πνοής" στην Ορεστιάδα και ταυτόχρονα μέσω της «πράσινης» δράσης τους υπενθύμισαν σε όλους ότι ο αθλητισμός εκτός από κοινωνική προσφορά σημαίνει και περιβαλλοντική ευαισθησία.
 
Η διοίκηση του Άθλου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια για την πολύτιμη συνεργασία τους τον Αντιδήμαρχο Ορεστιάδας Γιώργο Καραγιάννη, την Διευθύντρια του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας Θωμαΐς Ζαβαλιάρη καθώς και το φυτώριο Green Mall του Δημήτρη Δολαπτσή για την προσφορά των δενδρυλλίων.